08 november 2007

Qtek

Ik wist niet beter dan dat je om gebruik te maken van Blogger mobile een mobiel nummer in Amerika moest hebben. Dankzij het stoeien met m'n nieuwe Sony Cybershot telefoon (met dank aan KIJK) kom ik erachter dat het nu ook vanuit Nederland mogelijk is om een mobiel account aan te vragen voor Blogger.
Gewoon vanaf je mobieltje een mailtje sturen naar go@blogger.com en je krijgt een activatiecode terug die je kunt "claimen" op go.blogger.com. Vervolgens kun je na het invullen van de ontvangen code aangeven aan welk Blogger account je de mobiele postings wilt koppelen. Vanaf nu kan ik dus ook vanaf m'n Qtek foto's direct naar m'n weblog versturen en dat is wel mooi.
Het kon al via een omweg langs Flickr, maar dat was nogal omslachtig...

3 opmerkingen:

  1. Handig, maar ja, wel weer een apart weblog. Ik zou een dergelijke service graag willen gebruiken om op mijn eigen weblog mobile te posten. Dat moet trouwens ook niet zo moeilijk zijn lijkt me.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een apart weblog? Nee hoor, mijn eigen weblog! De foto die je ziet met bijbehorend verhaal heb ik vanaf m'n mobieltje geplaatst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal waar Willem. Ik las je nieuwste artikelen van boven naar beneden. Nadat ik op Publish had geklikt, zag ik je foto's. Nou, dan vind ik dus deze service helemaal de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen