20 december 2007

Een mooie verrassing!

Wie wordt de 10.000ste bezoeker?
Dat vroeg Willy Vermaelen een maand geleden op zijn ICTwereld weblog. "Maak een screendump en stuur hem op, misschien wacht je een verrassing." Dus zat ik in de aanslag met FastStone Capture. Goed opletten, een paar keer verversen en ja hoor, het lukte me om het juiste moment vast te leggen! Ik stuurde Willy m'n plaatje op mét de waarschuwing dat hij er misschien wel meer binnen zou krijgen. Bij de Scholenlijst heb ik bij het 10.000 ste bericht iets dergelijks gedaan en toen kreeg ik ook meer reacties binnen. En inderdaad: Willy ontving 2 mooie plaatjes...
Hoe dan ook: vandaag zat er een groot pakket bij de post. Ik zou een usb stick al heel leuk gevonden hebben, maar het bleek om een Iomega USB drive van maar liefst 160 GB te gaan!
Ik, die nooit wat win en altijd teveel betaal heb nu zo maar zo'n drive gekregen! En ik ben er écht blij mee, want toevallig moet ik morgen m'n computer leegmaken omdat we in de kerstvakantie overgaan van Novell naar Microsoft en daarmee van Groupwise naar Exchange. Ik moet dus heel veel bestanden veiligstellen en dus komt dit geschenk me heel goed van pas. Willy bedankt, een heel leuke actie! Ben benieuwd hoe snel je bij de 25000 bent!

1 opmerking:

  1. Moniek Verhaaren21 december, 2007 13:59

    Hallo Willem,

    Het is je gegund. Nu alleen maar hopen dat ze niet na de kerst gratis aangeboden worden de Aldi, met een briefje van 100 euro er zomaar bij... Doe er maar lekker van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen