08 februari 2008

Het leven gaat door

Vandaag heb ik samen met heel veel anderen neef André naar zijn laatste rustplaats mogen begeleiden. Hij was Officier in de Ereorde van de Palm van de Republiek Suriname en uit alles bleek dat hij die titel niet voor niets ontvangen heeft. Bijzonder was dat de dienst professioneel op video werd vastgelegd zodat al zijn vrienden in Suriname die niet over konden komen alles konden volgen. Ook werd er in het Surinaams gesproken, gezongen en gebeden. Behalve de voorgangers vertelden ook zijn broer, zoon en dochter prachtige anecdotes, ontroerend en indrukwekkend!
En dan ga ik morgen naar Antwerpen voor de doop van mijn jongste nichtje Emma Paula!
Zo gaat het leven dus verder, en begrijpen jullie waarom het hier even rustig is....

4 opmerkingen:

 1. Ja hoor Willem, dat begrijp ik best.
  En laat het rustig blijven zolang je dat nodig hebt.
  Even terug naar af, even weten dat we hier op aarde zijn vanaf geboorte tot aan sterven.

  Sterkte.
  Florina.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar dat het leven bestaat uit ups en downs, dank voor het delen, sterkte en gefeliciteerd (lekker dubbel)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Innige deelneming. Troost en sterkte. En gefeliciteerd.

  Zoals Karin zei ... beide zo dicht bij elkaar, dood en leven. Gisteren en eergisteren waren ook voor mij speciale dagen: de verjaardagen van mijn 'eerstgeborene' en mijn eerste kleinkindje, zijn zoontje.

  Veel groeten
  janien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Willem, uw neef is mijn vader, hoorde van mijn moeder dat u iets over hem geschreven heeft, mooi. Gerdien.

  BeantwoordenVerwijderen