06 april 2008

Bedankt allemaal!

Er zijn weinig dingen waar ik me voor schaam en zeker niet voor m'n leeftijd, met als gevolg dat ik die trouw overal invul waar daarom gevraagd wordt. Dankzij allerlei social platforms als Hyves, Plaxo enz. kregen veel mensen de afgelopen week dus een seintje dat ik dit weekend jarig zou zijn. Maar wat me gisteren overkwam had ik natuurlijk nooit verwacht! Een in het geheim opgezette aktie om me via een speciaal daarvoor aangemaakt e-mail adres te verrassen met heel veel felicitaties en warme boodschappen!
Karin had ingezet op 56 reacties. Die werden niet helemaal gehaald, maar als ik de berichten bij Hyves, Twitter en via m'n eigen mail erbij optel kom ik daar zeker boven. Leuke kaartjes, maar ook uitgebreide berichten waarin me gevraagd wordt alsjeblieft door te gaan en vol te houden (alsof dat moeilijk is).
Maak je geen zorgen mensen. Dit soort reacties geven me weer voldoende energie en je weet dan weer "waar je het voor doet".
Dus vanaf morgen gaan we er weer lekker tegenaan.

Vanavond voelde ik me trouwens even heel klein. Dankzij een bericht bij Tom en Onderwijs werd ik erop gewezen dat het ruimtestation ISS over Nederland zou komen en dankzij de heldere hemel was hij prachtig te zien. Als een super heldere ster vloog hij in 5 minuten zichtbaar van Ierland tot Tsjechië over Nederland. Misschien morgenavond weer zichtbaar!

4 opmerkingen:

 1. Jij hebt meer bezoekers misschien slaagt nu door mijn zingen de poging Winters Wint van Wilders om het internet plat te krijgen. (zo vals, moet lukken). Ben blij dat je de verrassing op prijs stelde...bij mij zijn overal mijn verjaardagen uitgezet nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog gefeliciteerd!

  Leuk dat je het ISS hebt gezien. Vanavond is ISS wel weer goed zichtbaar, mits het weer meewerkt.

  Helaas gaat de baan vanavond veel zuidelijker over Europa, dus is het ISS veel lager aan de horizon te zien, veel hoger dan 40 graden komt het ruimtestation niet.

  Als het goed weer is, dan is het voldoende om op het juiste tijdstip naar het westen te turen.

  Omdat het ISS net bovenlangs het bekende sterrenbeeld Orion scheert (laag aan de zuidwestelijke hemel) zal het voor iedereen met een horloge goed zichtbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Willem,
  Beter laat dan nooit misschien.
  Alsnog gefeliciteerd.
  Het was een hectisch weekend, met weinig tijd voor de webfeeds. Daarom huppel ik weer een beetje achterna met de wensen.
  We hebben het er een tijdje geleden nog over gehad bij klascement.net : je blijft nog steeds onverwacht origineel uit de hoek komen met je weblog!

  BeantwoordenVerwijderen