09 april 2008

Maak je eigen gadget voor iGoogle

Met behulp van de Google Gadget Builder kun je nu je eigen gadget maken en aanbieden zodat anderen die kunnen opnemen in hun iGoogle pagina.
Ik ben er vanavond mee aan het stoeien geweest en het resultaat zie je hiernaast. Door wat in de XML code te wroeten kon ik hier en daar het nodige aanpassen. Zo kun je eigen plaatjes maken voor de tabs en de laatste pagina is ook te tunen. Deze is eigenlijk bedoeld voor een goed doel, dus heb ik maar een link gemaakt naar het OLPC initiatief. Het plaatje erbij kostte wat moeite, maar het is gelukt! In plaats van Google News heb ik het 3e tabblad gebruikt voor mijn laatste Flickr foto's. Er is vast nog meer mogelijk maar dit soort dingen vreet tijd...
Maar vanaf nu dus mijn laatste berichten, filmpjes en foto's op je eigen iGoogle pagina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten