17 april 2008

Non disclosure agreement

Het is toch wat: word je als blogger uitgenodigd om mee te gaan op een studiereis naar Amerika, moet je een NDA (geheimhoudingsverklaring) tekenen!
Het overkomt Louis Hilgers, die nu met een groep Nederlanders bij Microsoft in Seattle zit.
"Woensdag was een dag van lezingen en presentaties in het Executive Briefing Center van Microsoft in Redmond. Een erg lange, maar vaak ook boeiende zit. Een uitstekend verzorgde dag weliswaar, maar ook een dag van oplichtende digitale sluiertipjes van fascinerende nieuwe ontwikkelingen. Software is onzichtbaar, maar hier moet zelfs een aantal nieuwe ontwikkelingen onzichtbaar blijven."
Maar waar Louis wel over mag schrijven doet hij keurig op het speciaal hiervoor ingerichte weblog. Leuk om zijn verhalen te volgen!
De enige keer dat ik een NDA moest tekenen was bij Microsoft op Schiphol Rijk. Weet me nu al niet meer te herinneren wat er toen zo geheim moest blijven. Of zou het gewoon een truc zijn om iets extra gewicht te geven?
Trouwens, ik weet nu al dat Microsoft in mei met iets leuks komt, maar ik zeg nog niks....

1 opmerking:

  1. Ben nu wel heel erg benieuwd hoor Willem. Ben al druk aan het speculeren...

    Open source versie van Windows (home) server, speciale gratis schoolserver, Silverlight 3, ASP.NET 4, Nieuwe online dienst, of echt die gratis 5 Gb USB stick ;)

    BeantwoordenVerwijderen