08 mei 2008

Dus voorlopig geen tijd voor...

In m'n vorige bericht vertelde ik al dat veel van m'n "vrije" tijd gevuld zal gaan worden met verbouwen. En dat terwijl er zoveel andere leuke dingen geknutseld kunnen worden.
Kijk bijvoorbeeld naar dit filmpje waarin getoond wordt hoe je in 5 minuten een multitouch pad maakt van een webcam en een kartonnen doos:

Die 5 minuten zal vast kloppen, maar daarna begint het natuurlijk pas: software installeren en uitproberen. Volgens mij kan je daar uren mee zoet brengen. Leuk om te doen, wellicht samen met studenten?
Ben je niet aan het verbouwen en zie je het zitten om dit in elkaar te knutselen, laat me dan vooral weten wat je ervaringen zijn!
Meer informatie vind je bij Instructables.com en op het weblog van Seth Sandler. Vanaf die plek trouwens weer een verwijzing naar onder andere Mark van Wijnen die weer een aparte applicatie geschreven heeft voor deze "doos" waarmee je puzzelstukjes tot een complete foto kunt schuiven. Hij is trouwens een stap verder gegaan en heeft van de doos een kist gemaakt met beamer erin die het beeld projecteert op het matglas. Wil je dat namekn dan ben je waarschijnlijk wat meer dan 5 minuten kwijt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten