08 mei 2008

Help, ik word een klusser

Willem als klusserZes jaar geleden ben ik verhuisd naar een voormalig dorpshuis. Al die tijd hebben we een gedeelte in oorspronkelijke staat gelaten met het idee ook dat een keer te verbouwen tot een mooie woonkamer met zicht op de es.
Nu is het zover: ik ga weer klussen! Dat betekent dat er eerst heel veel gesloopd moet worden, waaronder het podium met schuifdeuren. Je wilt niet weten wat ik deze week tegenkwam: Prachtige originele lichtknopjes en bakelieten stopcontacten. Maar ook halfstenen buitenmuren "geïsoleerd" met hardboard, zachtboard en asfaltpapier. De eerste kar met puin is al naar de stort gereden en er zullen er nog veel gaan volgen.
Al met al zal het hier de komende periode waarschijnlijk wat rustiger gaan worden. Ik wil veel in eigen beheer gaan doen en dat kost nu eenmaal tijd...
Natuurlijk worden er foto's gemaakt, maar die zijn waarschijnlijk vooral leuk voor mezelf.

8 opmerkingen:

 1. Wat ben jij knap, dat je dat allemaal kunt! En heerlijk, deze foto met jou als bouwmeester (letterlijk en figuurlijk) in huis in de zomerse meizon.

  Hiermee wil ik tegenspreken dat jouw foto 'vooral leuk is voor jezelf'. Maar daar stuurde je natuurlijk ook wel op aan, niet waar, TrendMatcher?!

  Veel klusplezier!
  janien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet eruit alsof daar heeeeel veel moet gebeuren.

  Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moniek Verhaaren09 mei, 2008 11:55

  Veel succes met de verbouwing. Mocht het te lang gaan duren, kan jouw vrouw je natuurlijk altijd nog opgeven voor dit programma: http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/helpmijnmanisklusser/

  En dan kunnen wij jouw verbouwing via 'uitzending vermist bekijken'.

  Maar foto's zijn ook leuk hoor....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk! Da's nou eens iets anders dan steeds maar op dat toetsenbord rammelen en met de muis klikken :-)

  Veel succes Willem

  Enne... we horen wel wanneer de voormalige-dorpshuis-warming party is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zweet zag ik al, nu het bloed (onvermijdelijk toch, af en toe een hamer op de fikken? :-) en de tranen van vreugde (als ie af) is nog! Suczeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij kunt tenminste nog klussen :-)
  Lekker met dit weer, luie zweet verbranden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Poeh Willem, dit soort foto's maakte ik hier in huis een half jaar geleden, wat komt het weer bekend voor. Veel werk, maar inderdaad ook spannend als het een oud huis is, je weet nooit wat je nog tegenkomt. Succes met de verbouwing, wat timing betreft is het weer even niet in je voordeel.

  BeantwoordenVerwijderen