08 juni 2008

Voorbeelden genoeg!

De afgelopen week deed ik een oproep via m'n weblog (maar ook via Twitter) om met ideeën en voorbeelden te komen die ik zou kunnen gebruiken voor mijn presentatie(s*) van aanstaande dinsdag. Van beide kanten kreeg ik veel bruikbare reacties, waarvoor ik iedereen hartelijk wil bedanken. Maar dat niet alleen, ze kwamen zelfs via e-mail binnen. Eén daarvan wil ik jullie niet onthouden:
"Ik zag je blogpost. Ik weet niet of je er wat aan hebt, maar ik heb enige tijd met veel energie een IT-trends-presentatie gemaakt en deel die (uiteraard ;-)?) op het web: http://raoulteeuwen.blogspot.com/2008/04/it-trends-presentation-for-download.html .
En misschien heb je nog wat aan dat artikeltje over web 2 in het onderwijs, waar ik je toen kort ook voor contactte:
http://raoulteeuwen.blogspot.com/2008/04/articles-ethical-hack-web-2-and.html .
Suc6, ben benieuwd naar het resultaat! M.v.g., Raoul.
PS: Ik wilde dit niet op je blog posten omdat het dan zo'n zelf-reclame lijkt...."


Op die momenten zie je wat de kracht is van het medium dat we (kunnen) gebruiken! Beste Raoul, je bent te bescheiden, want je presentatie is meer dan de moeite waard om te bekijken (en te downloaden) dus die reclame maak ik graag voor je!

*) Het is wat, twee presentaties op één dag! 's Morgens in de Fabriek in Maarssen en 's middags in stadion Galgenwaard in Utrecht voor een groep ICT coördinatoren uit het groene onderwijs. Gelukkig kan ik veel sheets hergebruiken, maar natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk op de doelgroep aan te sluiten. Zodra ik tijd heb wil ik mijn materiaal natuurlijk ook weer beschikbaar stellen, maar ik wil mijn toehoorders van dinsdag toch de primeur gunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten