21 augustus 2008

Even de benen strekken

Gisteren vertelde ik over het project waar ik op dit moment nauw bij betrokken ben. Morgen moet het worden opgeleverd, maar in de loop van vandaag werd wel duidelijk dat we dat gewoon niet gaan redden. Roosters zijn nog niet klaar, leerlingen nog niet gekoppeld aan studies, nieuwe docenten nog niet in het systeem ingevoerd en de connector met Peoplesoft draait nog niet.
Kortom, er moet nog heel veel gebeuren dus kwam mijn leidinggevende aan het eind van de dag met de suggestie om dit weekend met een aantal mensen door te pakken.
Echt iets waar ik mee thuis kon komen vanavond als je bedenkt dat we eigenlijk midden in een verbouwing zitten, ik twee weken eerder ben begonnen dan gepland en m'n BAPO en detacheringstaken voor anderen maar heb opgeschoven...
Natuurlijk ben ik loyaal met de baas en doe wat nodig is (afhankelijk van het bod waar hij mee komt) maar het betekent wel dat ik even geen tijd heb voor een inhoudelijk bericht waar jullie wat aan hebben.
En dat terwijl Microsoft Photosynth voor het grote publiek heeft vrijgegeven en ik dat graag zou testen en ik vanavond ook nog een account kreeg voor 12seconds.tv. Behalve dat wil ik nog altijd uitgebreid aandacht besteden aan mijn ervaringen met m'n Asus EeePc waar ik helemaal dol op ben...
Maar het enige waar ik vanavond behoefte aan had was om even lekker de benen te strekken.

5 opmerkingen:

 1. Nog 8 weken dan is het weer herftsvakantie :-). Ik krijg vandaag de asus PC binnen, kon het toch niet laten. Ik ga as maandag weer beginnen dan is het voor mij ook over met de pret, dit weekend dus even stevig bloggen en dingen klaarzetten. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. even een aanvulling, bij jouw blogpost staat een reclame: Luister naar de hartslag van uw ongeboren baby....heb ik iets gemist?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Photosynth ziet er mooi uit maar is nog niet beschikbaar voor de mac...

  Unfortunately, we're not cool enough to run on your OS yet. We really wish we had a version of Photosynth that worked cross platform, but for now it only runs on Windows.

  Trust us, as soon as we have a Mac version ready, it will be up and available on our site.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte Willem, ik hoop dat het allemaal nog goed komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Annemarie Hoevenaars22 augustus, 2008 22:18

  Gelukkig heb je ons. We zullen je vertroetelen in Orlando

  BeantwoordenVerwijderen