27 augustus 2008

Google Reader in gewoon Nederlands

Gisteren zei ik al: Wedden dat ik binnenkort kan linken naar een vertaalde versie?
Die weddenschap met mezelf heb ik dus gewonnen, al kwam de vertaling deze keer uit een andere hoek. Vanmiddag stond hier een reactie van Albert Breeuwsma:
Vandaag heb ik een account aangemaakt bij dotSub. Ik ben meteen maar eens aan de slag gegaan met dit recente filmpje van CommonCraft. Een compliment voor de duidelijke uitleg en fraaie animatie van de makers. Nu ga ik Google Reader zelf ook maar eens uitproberen!
Fijn dat er meer mensen zijn die de moeite willen nemen om dit soort filmpjes te vertalen en daarmee beschikbaar te maken voor het Nederlandstalige publiek!
Albert, mede namens hen van harte bedankt voor je moeite...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten