27 augustus 2008

Flexibel toetsenbord voor EeePc

Kan er niks aan doen, misschien heb ik wel een zwak voor Aldi producten, maar ze blijven me dan af en toe ook verbazen met hun aanbod.
Zo ligt er vanaf volgende week woensdag een flexibel toetsenbord in de schappen. Kan me niet voorstellen dat die beter typt dan het toetsenbord van de Asus EeePc die ik heb, maar ik weet nu al dat ik hem tóch ga kopen:
• 127 toetsen • waterproof • eenvoudig op te rollen • diverse kleuren
En dat allemaal voor € 6,99
Misschien neem ik dan wel gelijk zo'n Bluetooth V2.0 USB adapter mee, want die zit in mijn Asus niet ingebouwd...

4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat het een toetsenbord zonder snoertje is Willem.
  Enfin, ik lees het hier t.z.t. wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal toch niet echt een toestenbord met bluetooth zijn toch? Ik neem aan juist wél met een snoertje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willem,

  Ik heb zo'n toetsenbord liggen thuis.
  Maar als ik eerlijk ben, dan vind ik deze helemaal niet zo heel erg handig. Deze toetsenborden typen namelijk helemaal niet lekker.
  Ik denk dat hij niet veel prettiger of vervelende typt dan het toetsenbord van de EEE PC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Willem, deze flex keyboards kun je _oprollen_ ik had er een en ik vouwde hem 1 keer dubbel zodat hij op mijn laptop in de tas paste. Na ongeveer een half jaar en dus de nodige bewegingen brak een printspoortje (van de toets matrix), hierdoor deed de Enter en de spatie aan de rechterkant het niet meer. Nu was er een workaround (ben ik als ICTer dol op ;)) de linkerkant van de spatie _balk_ deed het nog wel en Ctrl-M is de enter.
  Naast de kwetsbaarheid is de type snelheid langzaam, je moet eigenlijk kijken wat je intikt, je hebt geen feedback en geen _gevoel_ dat je iets verkeerd intikt. Conclusie is dat het eigenlijk goedkope aziatische rommel is.
  Leuke blog heb je, groetjes Rik.

  BeantwoordenVerwijderen