12 september 2008

Dat noem ik nog eens nakijken!

Sinds mijn bezoek aan de Online Educa in Berlijn vorig jaar ben ik via e-mail geabonneerd op hun nieuwsportal, die ook online te bekijken is.
Eén van de berichten die eruit springt gaat over Russell Stannard, Principal Lecturer aan de universiteit van Westminster, die Camtasia gebruikt om feedback te geven aan zijn studenten. Moet je eens kijken hoe zijn studenten hun werk terugkrijgen. Dat noem ik nog eens feedback geven!
Meer voorbeelden vind je op: Multimedia Training Videos.

1 opmerking:

  1. Geweldig bericht! Ik ben nu in havo 5 bezig met brieven schrijven en dan is feedback geven en bekijken een belangrijk punt. Wat me opvalt is dat veel leerlingen niet eens kijken welke fouten ze hebben gemaakt, zodat ze de keer erop weer precies dezelfde fouten maken. Met gesproken commentaar kun je ook goed toelichten waarom iets fout is. De vraag nu: waar sla ik dit alles op, aangezien Youtube maar beperkte ruimte heeft.

    BeantwoordenVerwijderen