09 oktober 2008

Ik stuur je die url wel even

Ik stuur je die url wel even...

Hoe vaak hoor je iemand dat niet zeggen of hoe vaak beloof je dat zelf?
Maar wat nu als je meer dan een url wilt versturen? Ook dat kan nu met één url!
Je gaat daarvoor naar http://shrink2one.com/ en voert simpelweg alle url's in die je wilt versturen. Vervolgens kan je er nog een titel aan geven en zelfs een wachtwoord. Druk op "Shrink now" en er wordt een korte url gegenereerd die je kunt versturen of opnemen in een eigen pagina.
Het resultaat ziet er dan als volgt uit: voorbeeld
(sorry dat ik niet iedereen opgenomen heb, maar ik was te lui om alle url's te copiëren)

Tussenstand Klimaatwet: Al 44 ondertekeningen via mijn site. Klik hier om te tekenen...
(Nog steeds nummer 4 in de blogbattle ranking.)

3 opmerkingen: