02 november 2008

All kind of lags...

Terwijl ik nog druk bezig ben met het wegwerken van alle informatie waarmee ik ben thuisgekomen uit Orlando, zoals foto's en video wil ik m'n eigen "Trendmatcher platform" natuurlijk ook weer leven inblazen.
Behalve een jetlag heb ik ook last van een temperaturelag, een weatherlag, een breakfastlag en ga zo maar door. De temperatuur is zoveel lager, het weer zo anders en het ontbijt minder uitgebreid. Maar het is goed om weer thuis te zijn!
De bank is lekker comfortabel én ik heb weer een groot notebook om op te werken.
De afgelopen week had ik alleen de beschikking over een Asus netbook en daar heb ik me prima mee kunnen redden. Alleen toen ik snel een DVD wilde branden moest ik op zoek naar een oplossing...

Hoe was de reis?
Daarover kun je alles lezen op het Orlando weblog van het CvI dat ik daarvoor heb ingericht! Veel berichten zijn door anderen geplaatst en dat was precies de bedoeling. Waarschijnlijk stromen er de komende weken nog meer bijdragen binnen wanneer deelnemers hun verslag aanleveren. Ook hebben sommige deelnemers al tijdens de reis een eigen weblog bijgehouden, zoals Jef van den Hurk, Maaike Stam, Willem van Dinther en Patrick Debats.
Daarnaast was er nog een delegatie via Surf en ook zij hielden een weblog bij, echter met vooral info over Obama:-) Voor serieuze verslaggeving had Surf een wiki ingericht. En ook daar deelnemers met een eigen weblog, zoals Pierre Gorissen.
Hoe dan ook, de weblogs hebben hun nut weer bewezen en werden ook veel geraadpleegd door familieleden, collega's, thuisblijvers en andere mensen die niet in de gelegenheid waren om de Educause zelf te bezoeken.

Hier richt ik me vanaf nu weer op de dingen die komen gaan.
Deze week gelijk weer druk met dinsdag Competencity, woensdag een bijeenkomst van de Kennisnet MBO ambassadeurs bij het instituut voor beeld en geluid en vrijdag geef ik dan nog 2 workshops op een landelijke studiedag Levende Talen in Zwolle.
Kortom, business as usual and I keep you posted!

1 opmerking:

  1. Jeetje, Willem dan zien we elkaar wel 2 dagen achterelkaar dus enne heb GEEN Medelijden met je lags.

    BeantwoordenVerwijderen