19 november 2008

Hoi Willem, zou jij...

"Zou jij in het begin van de week ook nog een keer aandacht kunnen besteden aan het gegeven, dat I&I-conferentie-gangers één van de twee onderstaande Round Tables kunnen winnen voor hun school. Het is best wel een behoorlijke prijs en misschien een extra stimulans om te komen."

Gewaarschuwd door het bericht dat ik vandaag bij Pierre las, nam ik toch even contact op met degene die me dit verzoek stuurde:

"Voordat ik tot plaatsing overga, klopt het dat dit aanbod alleen geldt voor mensen die de I&I conferentie bezoeken?"

Het antwoord was kort en krachtig "Ja … maar toch interessant nietwaar"
Met daarachteraan: "Er zijn vele VO-mensen die jouw onvolprezen weblog lezen..."

Tja, wat doe je dan?

Nu had ik hier al een bericht over geplaatst op 23 oktober waarbij ik me baseerde op dit bericht dat ook verwijst naar www.hetroundtableonderwijsidee.nl. Op die sites wordt echter met geen woord gerept over het feit dat dit aanbod kennelijk alleen geldt voor bezoekers aan de I&I conferentie en da's natuurlijk niet zo netjes.

Ik hoop dan ook stiekum op een rectificatie vanuit Seattle (Schiphol is ook goed) dat wel degelijk iedereen kan meedingen! Anders voel ik me achteraf op 23 oktober toch voor een karretje gespannen waarvan ik toen de eindbestemming nog niet wist.

Voor alle duidelijkheid: De I&I conferentie-gangers gun ik absoluut hun prijs, maar ik hoop dat Microsoft en Wortell hun belofte gestand doen en alle inzendingen meewegen, waarbij ze als jury niet letten op het feit of een potentiele prijswinnaar toevallig aanwezig is in Lunteren, maar gewoon het beste idee dat is ingezonden laten winnen!
Tevens hoop ik dat alle ingezonden ideeën (geanonimiseerd) gepubliceerd worden. Daar kunnen anderen weer hun voordeel mee doen!

Overigens staan de aktievoorwaarden keurig online, met daarin onder andere het volgende:
Bepaling van de winnaars
De winnaars zullen worden aangewezen door een onafhankelijke derde (zoals een jury lid van I & I).
Ik ben dus heel benieuwd hoe onafhankelijk dat jurylid zal opereren!
(Wordt vast vervolgd...)

Mensen vragen zich soms af of je wel onafhankelijk kunt zijn als je persberichten van "commerciëlen" doorplaatst op je weblog. Volgens mij kan dat dus best:-)

3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat het voor de eventuele prijswinnaar geen enkel probleem zou zijn, als Microsoft en Wortell hem of haar uitnodigt voor de I&I conferentie, zodat de prijs overhandigt kan worden.
  Ik zou hier persoonlijk helemaal geen moeite mee hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. door erbij te vertellen dat je gevraagd bent er iets over te schrijven behoud je hoe dan ook je integriteit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, Louis doet erg zijn best de i&i nog even onder de aandacht te krijgen. Ook Harry en ikzelf hebben het maar geplaatst. Tja, als Louis je dat vraagt ...

  BeantwoordenVerwijderen