11 november 2008

SURF Onderwijsdagen 2008

Vandaag en morgen ben ik bij de SURF Onderwijsdagen in Utrecht.

Het is nog lekker rustig op de beursvloer dus ik kan me daar even lekker voorbereiden. Heel mooi is dat hier via KPN hotspots gratis internet beschikbaar is. Er wordt al volop getwitterd. Veel sessies worden live gestreamd en hier en daar wordt gebruik gemaakt van een SMS wall. Het aanbod aan workshops is heel breed met voor elk wat wils. Weinig mensen uit het MBO terwijl er voor mijn gevoel toch zoveel te halen is! Hopelijk kom ik toe aan  verslag doen de komende dagen...

Ook dit jaar heeft de organisatie weer wat leuks bedacht om mensen met elkaar in contact te brengen. Bij binnenkomst krijg je een kokertje met 4 potloodjes van dezelfde kleur. Wanneer het je lukt 4 verschillende kleuren te verzamelen ontvang je een presentje!

Ik ben neergestreken bij de stand van Winvision die een prachtig espresso apparaat heeft staan, en ja hoor, daar wordt me al een kopje koffie aangeboden.

Omdat er een gezamenlijke tag is afgesproken komen de twitterberichten mooi gebundeld binnen. Je kunt ze volgen via deze twitterfontein.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk geklater, wat verfrissend bewegen,... even door jouw fonteinweergave! Bedankt, Willem, dat je ons sneller dan de herstwind bij de tijd en de goede zaak van innovatief onderwijs houdt!

    Groetjes uit het Antwerpse
    janien

    BeantwoordenVerwijderen