15 december 2008

Digital Cribs

Cisco kondigt een nieuwe online serie aan, genaamd Digital Cribs.
Deze serie biedt kijkers inzicht in de manier waarop beroemdheden uit de internet-, entertainmentbranche of sportindustrie omgaan met technologie in hun dagelijks leven. Naast de serie roept Cisco amateur en professionele filmmakers op hun eigen aflevering te maken, waarin consumententechnologie op verrassende wijze wordt toegepast in de eigen omgeving. De hoofdprijs is een waardebon ter waarde van €2000.

De serie ‘Digital Cribs’ heeft als doel het mysterie van technologie te ontrafelen en de conversatie aan te wakkeren over de wijze waarop consumententechnologie bijdraagt aan een digitale levensstijl. Op de ‘Digital Cribs’ website staat ook een aantal afleveringen die een beeld geven van de dagelijkse beslommeringen van de sterren thuis en tijdens hun werk. Op de internationale website is het tevens mogelijk te communiceren met de celebrities over hun bezigheden.

Daarnaast krijgen Nederlandse filmmakers via Cisco de mogelijkheid zelf een aflevering te maken en daarmee een geldbedrag te winnen. Onder het motto ‘Heaven or Hell’ kunnen mensen filmpjes insturen waarin zij technologie op een nieuwe, maar vooral opvallende manier in hun dagelijks leven toepassen. Of het nu gaat om een digitaal paradijs vol high definition of om een digitale hel, waar je struikelt over kabels en verouderde apparatuur, beide omgevingen maken kans op online roem. De winnende aflevering wordt vertoond op de ‘Digital Crib’ website.

Iedereen kan aan deze videocompetitie deelnemen door een korte videoclip met een uitleg over zijn Digital Crib op de YouTube-website te zetten. Zodra deze online staat, kan men de videolink doorsturen naar ciscophase2@gmail.com. De hoofdprijs is een Media Markt-waardebon ter waarde van €2000 en een cheque ter waarde van €50 voor besteding in een Heineken-winkel. Daarnaast maken twee deelnemers kans op een Media Markt-bon ter waarde van €500 elk. De sluitingsdatum van de videowedstrijd is 4 januari 2009.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten