15 december 2008

Presentaties Managementconferentie bekend

Op 25 en 26 maart vindt in Noordwijkerhout dé Managementconferentie plaats, georganiseerd door het Consortium voor Innovatie.

De presentatievoorstellen zijn inmiddels beoordeeld door de beoordelingscommissie en ze zijn nu te vinden op de website van het CvI:

Hier een overzicht van de presentaties per programmalijn:

Een prachtig aanbod met veel interessante sessies!

Vanaf 7 januari 2009 is aanmelding mogelijk als deelnemer aan de conferentie. Iedere inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst geregistreerd.

Netwerken in Noordwijkerhout is het belangrijkste netwerk event voor de BVE-sector. De gelegenheid om nieuwe ideeën te toetsen of geïnspireerd te raken voor nieuwe activiteiten. Natuurlijk ook de vindplaats van alledaagse oplossingen voor problemen die je morgen wilt aanpakken. Netwerken zowel intern binnen je eigen organisatie als met de wereld er buiten, de relatie met het bedrijfsleven, regionale omgeving en de beroepskolom.

1 opmerking:

  1. en ik maar zoeken....val ik onder de lijn sturing...dat ik dat nog mag meemaken. Mooie presentaties en ga ervan uit dat ik nog een bijbaan krijg daar...of wordt er niet geblogt?

    BeantwoordenVerwijderen