14 januari 2009

19de themaconferentie ROC-i-Partners

In de loop van woensdagmiddag reis ik richting Den Haag voor de 19e themaconferentie van  ROC-i-partners. Het begint 's avonds met een netwerkdiner in hotel Moevenpick. Geen idee wie ik dan al tegenkom, maar dat maakt het vaak juist leuk. Wel slim van de organisatie om dit te faciliteren, want om nu 's ochtends vroeg naar Den Haag te moeten reizen is niet echt fijn.
Joël de Bruijn heeft op zijn weblog al een twitterfountain aangemaakt dus die komt in ieder geval ook. Helaas heeft hij niet helemaal de juiste code gebruikt dus die fontein doet het niet. Vandaar hier alsnog een keer hoewel ik niet verwacht dat er veel mensen zullen twitteren op deze conferentie. Twitter is nog niet echt "ingedaald" zal ik maar zeggen in dit gezelschap. Maar deelnemers, maak me gek en bewijs m'n ongelijk!
Wil je dat je berichten en foto's (die je bij Flickr plaatst) in deze fountain verschijnen, gebruik dan bij Twitter de hashtag #rocip19 en bij Flickr de tag rocip19. Daarmee komen berichten en foto's automatisch in deze fountain te staan:

3 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de tip!

  De mijne doet het nu ook.

  Groeten Joel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willem, veel plezier daar en doe "ze" de groetjes uit Londen van mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tochmaar weer fijn dat je er dankzij het CVI mag zijn.
  Verget je folders niet:)

  BeantwoordenVerwijderen