19 januari 2009

Een historisch moment

Dinsdag om precies 18:00 uur Nederlandse tijd wordt de 44ste president van de Verenigde Staten beëdigd ten overstaan van zo'n 240.000 genodigden.
Op zich natuurlijk al een historisch moment, maar CNN wil er helemaal iets onvergetelijks van maken. Er van uitgaande dat heel veel aanwezigen een foto zullen maken roept CNN iedereen op die foto naar CNN te sturen. Daar worden deze foto's allemaal met behulp van Photosynth aan elkaar geplakt en zo ontstaat er een 3D weergave zoals nog nooit eerder vertoond is!
  1. Take one photo of the moment when Obama takes the oath. If you have a digital camera with a zoom lens, take three photos (wide-angle, mid-zoom, full-zoom)
  2. E-mail each photo as soon as possible to themoment@cnn.com (one photo per message, 10MB size limit). Don't forget to include your name in the message if you'd like to appear in the list of the contributors. Please only send in photos you took yourself.
  3. Go to cnn.com/themoment to see all of the photos in our photosynth
Natuurlijk ga ik een foto van het ultieme moment voor de tv maken en die opsturen. Het zou toch leuk zijn als je die er ook in terug zou zien! Al zijn er maar 1000 mensen die gehoor geven aan deze oproep en ik hoop dat het er veel meer zijn, dan moet er toch een prachtige en unieke herinnering ontstaan van deze gebeurtenis.

Alle gebruikte foto's zullen ook geplaatst worden op iReport.com, samen met alle andere iReport foto's van het moment. Daarnaast zullen de foto's nog gepubliceerd en gearchiveerd worden op de site van Microsoft Photosynth.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten