23 maart 2009

Innovatie en inspiratie

Innovatie en inspiratie, dat is UGame - ULearn.

Vandaag over precies één maand, op 23 april organiseert het UGame - ULearn-team in de Aula van de TU Delft het symposium Marketing, Nieuwe Media & Mediawijsheid. Een dag vol met lezingen en workshops met (inter)nationale experts die graag hun kennis met u delen.
Kijk voor meer informatie op: Ugame Ulearn

Hyves, Facebook, Flickr, Twitter, de Flip, Poken en ga zo maar door. Het lijkt alsof er elke week wel een nieuwe applicatie of tool wordt gelanceerd. Maar wat moet je als bibliotheek of onderwijsinstelling met al deze nieuwe tools? Heb je nog wel een keus? UGame - ULearn vindt van wel!

Voor de bibliotheek- en onderwijswereld liggen er kansen en mogelijkheden om met behulp van de laatste technische ontwikkelingen de eigen organisatie in de schijnwerpers te zetten. Juist door aan te sluiten bij wat de klant doet, word je een meer geloofwaardige partner en ben je beter uitgerust voor de toekomst. Dit is al een start in nieuwe doelgroepbenadering en dus een nieuw soort marketing.
Het in Amerika al bekende begrip "Valuing" dat return on investment niet alleen in financiële, maar ook in maatschappelijke zin inhoudt zal mede daarbij uitgangspunt zijn. UGame - ULearn ziet een behoefte aan innovatie en inspiratie en dat is precies wat het symposium u meegeeft, naast een aantal tips en pasklare antwoorden natuurlijk.

Kom ook naar het symposium Marketing, Nieuwe Media & Mediawijsheid op 23 april in de Aula van de TU Delft. Luister naar en ontmoet onder andere:
Helene Blowers (bedenkster 23 dingen), Kathy Dempsey (marketing consulent/auteur), Father Roderick, Christian ten Hoope, Margit Tamas, Willem Jan Renger, Cathy Spierenburg, Remco Pijpers, Norma Verheijen, Frank Lekanne Deprez, Frank Huysmans, Francien van Bohemen en Pierre Gorissen. De rol van dagvoorzitter is in handen van Annemarie van Gaal.
Onder een klein voorbehoud zal ik er zelf ook bij zijn en zal dan Pierre Gorissen ondersteunen bij een wervelende "battle of the bloggers" presentatie!


Ugame Ulearn 2009 oproep from Jaap van de Geer on Vimeo.

Doelgoep
Het symposium is een must voor iedereen die nieuwe media en toepassingen daarvan in het onderwijs en bibliotheken wil leren kennen en/of wil inzetten.

1 opmerking:

  1. Ik ben er ook, dus het zou leuk zijn om elkaar nu toch echt IRL te zien.
    Wie weet! :)

    BeantwoordenVerwijderen