23 maart 2009

Managementconferentie Netwerken

De komende week zal het hier weer rustig zijn.
Morgenvroeg reis ik namelijk af richting Noordwijkerhout. Daar vindt op woensdag en donderdag Dé Managementconferentie Netwerken plaats, georganiseerd door het Consortium voor Innovatie.
Ik mag daar weer een bijdrage leveren als huisblogger, fotograaf en manusje van alles.

Gelukkig hoef ik het bloggen niet alleen te doen en heeft een aantal deelnemers zich bereid verklaard om ook berichten te plaatsen op het speciaal ingerichte weblog van Dé Conferentie.

Dit jaar kunnen veel meer mensen meedoen aan de nieuwsverspreiding want we verwachten dat er ook veel getwitterd zal worden. Er zijn op diverse plekken twitterfountains met behulp van beamers en plasmaschermen en we moedigen iedereen aan veel te twitteren met gebruikmaking van de hashtag: #cvi09

Daarnaast zullen we ook nog een SMS-wall plaatsen voor degenen die liever van dat medium gebruikmaken. Tijdens de eindsessie zal (als de techniek ons niet in de steek laat) er zowel een SMS-wall als Twitterfountain zijn!

Behalve met de Twitterfountain werken we ook met Tweetgrid omdat we met het testen gemerkt hebben dat de fountain nogal eens weigert.
Deelnemers die tijdens de conferentie twitteren vanaf een note/netbook kunnen gebruikmaken van Tweetchannel. Na inloggen met je Twitter account hoef je dan niet telkens een hashtag in te vullen. Die wordt automatisch toegevoegd!

Helaas is er in NH de Leeuwenhorst geen gratis draadloos internet voorhanden. De huisprovider is Swisscom en je kunt ter plekke via je creditcard wifi tegoed regelen. Prijzen zijn mij niet bekend.


Als de fontein het niet doet helpt het vaak om de pagina even te verversen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten