06 april 2009

Happy Birthday Daddy

Van m'n kinderen kreeg ik gisteren onderstaand filmpje aangeboden, met daarin verstopt twee cadeautjes. Volgens mij heeft dit nogal wat montagewerk gekost want het lijkt erop dat een aantal foto's precies bij de tekst gezocht is en zoniet dan wil ik dat graag geloven! Ik vind het zo mooi en ben er heel blij mee.
Marieke en Daniel, ontzettend bedankt en jullie hadden me er best een doosje Fisherman's Friends bij mogen geven!

4 opmerkingen:

 1. Hé Willem,
  Gefeliciteerd nét iets boven de vijftig was het toch?!!!!
  En wat een liehiehief cadeau van je kids. Maak er een leuke dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, Paps. Goed gedaan die kinderen!
  Gefeliciteerd en hoie zat het ook alweer met dat ouderwetse spreekwoord dat eindigt met ...... piepen de jongen?

  BeantwoordenVerwijderen