19 april 2009

SamSam 2009 - Samenwerken in het onderwijs

De wereld van het leren verandert. Leerlingen, studenten, docenten, medewerkers - ze willen beter, sneller en gemakkelijker kunnen samenwerken. Steeds meer onderwijsinstellingen zetten daar Microsoft Office SharePoint voor in. Tijdens SamSam 2009 kun je kennismaken met de mogelijkheden van SharePoint in het onderwijs.

Aanstaande woensdag organiseert Microsoft in Nieuwegein de SamSam 2009 - Samenwerken in het onderwijs met Microsoft Office SharePoint - met een paar keynote sessies, veel workshops en een kenniscaroussel.
Wij werken zelf (nog) niet met Sharepoint Portal, maar er zijn diverse sessies met ervaringen op andere ROC's en er is een sessie over online diensten inclusief Live@Edu dus ga ik er zeker naartoe. Over mijn ervaringen lees je aan het eind van deze week!

Klik hier om je aan te melden of bekijk eerst het programma.

1 opmerking:

  1. Ik vergelijk SharePoint altijd met een doos legoblokken, maar dan zonder de bijbehorende uitleg.
    Je kunt er alles van maken maar moet heel goed en veel nadenken over wat je wilt. Dat is niet echt meer van deze tijd. Er zijn eenvoudigere betere tools die met minder moeite tot meer leiden en dat voor minder geld. Kijk ook hier voor meer over SharePoint bv. hier http://tinyurl.com/dzzzd5

    BeantwoordenVerwijderen