01 april 2009

Twouble met Twitter

Het filmpje heeft al her en der online gestaan, maar vanavond kreeg ik de link nog een keer doorgestuurd met als bijschrift:
Hi, voor een echte twitter-fanaat...
Altijd leuk om zoiets te ontvangen, notabene van iemand die ik op Twitter nog niet ben tegengekomen! (Ronald bedankt!)

Voor mij actueel omdat ik net een nieuw experiment gestart ben via Twitter.
Marcel de Leeuwe vroeg deze week om suggesties voor een nieuwe domeinnaam. Uiteindelijk besloot hij de naam te houden die hij al een tijd gebruikt, maar dat terzijde.
Ik had hem (gratis) twee ideeën aan de hand gedaan nadat ik gecontroleerd had of die domeinen nog vrij waren. Het gaat om www.studidee.nl en www.innovision.nl
Die domeinen bestaan nog niet (op moment van schrijven)! Mensen die zich daarmee bezighouden weten hoe moeilijk het is om een goede domeinnaam te bedenken die nog vrij is en de lading enigszins dekt.
Ik heb ze nu bekend gemaakt via Twitter met de suggestie mij € 1000 over te maken als iemand hem genomen heeft. Niet duur toch voor een goede domeinnaam?
Nu ben ik benieuwd of deze domeinen binnenkort inderdaad geclaimd gaan worden en door wie én of ik uitbetaald krijg natuurlijk.
Helaas heb ik begrepen dat Twitter zelf ook nog worstelt met het businessmodel, dus dit zal het ook wel niet worden, maar je weet nooit hoe eerlijk en sportief Twitteraars zijn...


1 opmerking:

  1. 1000 euro is niet teveel hoor, wij wachten nog op een definitief bod voor een domeinnaam waar het bedrag iets hoger ligt (alhoewel ik nog steeds het 1 april gevoel heb)
    ik moet zeggen dat ik ook regelmatig even een naampje claim, voor de lol of voor de toekomst. www.edubloggers.nl bijvoorbeeld :-)en afgelopen week www.edusites.nl

    BeantwoordenVerwijderen