02 april 2009

TeachMeetNL wordt opgenomen!

TeachMeetNL wordt opgenomen en misschien zelfs gestreamd!

Volgende week woensdag is alweer de tweede editie van de TeachMeetNL, deze keer tijdens de IPON 2009.
Mocht je al van plan zijn te komen, let er dan op dat de aanvangstijd is veranderd! Het feest begint nu al om 16:00 uur in de Julianazaal 1 van de Jaarbeurs. Dit is op de beursvloer van de IPON dus zorg ervoor dat je daar een (gratis) entreebewijs voor hebt.
Tot nu toe hebben zich al rond de 100 mensen aangemeld via de wiki en er is nog plaats voor meer! Misschien dat je dankzij de veranderde aanvangstijd nu wel kunt komen? Een presentatie geven zal niet meer lukken want die lijst is al helemaal vol, maar zo'n unconference bijwonen is net zo'n feest!

Mocht het je toch niet lukken om te komen dan heb ik goed nieuws:
Ik heb de jongens van Presentations 2Go benaderd en bereid gevonden om de sessies op te nemen met hun roadkit. Zo komen alle presentaties beschikbaar via de server van Presentations 2 Go!
Ze hebben tijdens dé Managementconferentie in Noordwijkerhout goed werk geleverd en ik bedacht me deze week opeens waarom dat tijdens de TeachMeet niet zou kunnen? Onder het motto niet geschoten is altijd mis heb ik ze een mailtje gestuurd met uitleg over wat de TeachMeet is en wat hun tool daaraan zou kunnen toevoegen.
Per omgaande kreeg ik een mailtje terug dat ze graag hun medewerking verlenen. Het feit dat we op de Jaarbeurs zitten zien ze als een extra uitdaging:
"We ga er van uit dat er niet live uitgezonden kan worden maar we kunnen voor aanvang even proberen of we door het netwerk van de Jaarbeurs komen."
Dat schijnt dus een probleem te zijn. Blijkbaar staan op de Jaarbeurs niet alle poorten open?
Dus zal het pas op het laatste moment duidelijk zijn of de sessies gestreamd kunnen worden. Lukt dat niet, dan hebben we altijd nog de video-opnames, gecombineerd met de presentaties via de slimme oplossing van Presentations 2 Go!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten