17 april 2009

UGame - ULearn

Nog een paar dagen en dan vindt in de Aula van de TU Delft het symposium Marketing, Nieuwe Media & Mediawijsheid plaats onder de tietel: Innovatie en inspiratie, dat is UGame - ULearn.
Donderdag 23 april wordt een dag vol met lezingen en workshops met (inter)nationale experts die graag hun kennis met u delen.

"Hyves, Facebook, Flickr, Twitter, de Flip, Poken en ga zo maar door. Het lijkt alsof er elke week wel een nieuwe applicatie of tool wordt gelanceerd. Maar wat moet je als bibliotheek of onderwijsinstelling met al deze nieuwe tools? Heb je nog wel een keus? UGame - ULearn vindt van wel!"

Er zijn al meer dan 550 aanmeldingen, maar er is nog meer plek in de aula van de TU Delft, dus je kunt je nog opgeven. Er zijn sterke keynote sprekers maar ook interessante workshopleiders, en dan komt er ook nog een mystery guest!

Bij de aflsuiting, een echte "battle of the babes" onder leiding van Annemarie van Gaal zal er ook weer op een interactieve manier door het publiek gestemd kunnen worden.
Kortom, het wordt een geweldig symposium dat ik alleen maar kan aanbevelen!

De kosten voor het symposium op 23 april vol lezingen en workshops bedragen 98 euro. Voor studenten geldt een geweldige korting op de toegangsprijs, zij betalen maar 15 euro!
Schrijf je nu in en lees hier alles over het programma, de sprekers en de organisatie.

1 opmerking:

  1. Ik ben er natuurlijk ook! Ben erg benieuwd wat ik tegen zal komen en beleven. Ik kijk er naar uit. :-)

    BeantwoordenVerwijderen