24 april 2009

Zomaar opeens vakantie!

De afgelopen dagen veel op pad geweest:
Woensdag was het SamSam evenement van Microsoft in Nieuwegein met in de schijnwerpers Sharepoint Portal. Een goed georganiseerde dag waar ik een paar prima presentaties gevolgd heb. Met name de presentatie van ROC Nova College is blijven hangen. Een goed verhaal met veel praktijkvoorbeelden waarbij ik alleen maar kon denken: waarom lukt dat bij ons nu niet?
Veel foto's gemaakt en omdat ik zelfs kon beschikken over internet (bedankt Michael!) ook veel getwitterd tijdens de sessies en daarbij was ik zeker niet de enige!
Bij de sessie over Live@Edu werd me nog eens duidelijk dat daar veel meer mee mogelijk is dan wij er op dit moment uithalen. Die sessie heb ik ook opgenomen met Procaster (waarover later meer) en is via deze link te bekijken.
Dat had ik ook gedaan met de sessie van het Nova College, maar deze is helaas niet meer te bekijken op mijn nieuwe Procast channel.

Donderdag was ik te gast bij het UGame - ULearn symposium in Delft. Wat een ontzettend leuk evenement! 's Middags mocht ik als mystery guest m'n entree maken bij de presentatie van Pierre Gorissen. Leuk om samen met hem op het podium te mogen staan! Tijdens de presentatie SMS2vote ingezet om de zaal te laten vertellen of en zo ja, in hoeverre men gebruikmaakt van RSS. De antwoorden daarop zijn een apart bericht waard...

Hoogtepunt van de dag was ook voor mij de keynote van Father Roderick! Deze moét je echt bekijken. Gun jezelf even de tijd om erin te komen en voor je het weet ben je een uur verder:Verder ook hier de nodige foto's gemaakt, maar minder getwitterd want ik moest nog wat voorbereiden.
Ook bij de eindsessie mocht ik namelijk met m'n SMS2vote truc assisteren in "the battle of the babes" door (op afstand en vanaf de 1e rij) de presentatie te bedienen. Ook daarover zal elders meer verschijnen.

En dan is het zomaar opeens vakantie!
Vandaag is het me nauwelijks gelukt om alle mail van de afgelopen dagen weg te werken. Dat is eigenlijk het ergste van een paar etmalen afwezig zijn.
Verder heb ik stof voor zoveel meer berichten, maar dat ga ik nu dus even niet doen.
Gas terugnemen en tijd besteden aan andere dingen...

2 opmerkingen:

  1. Prettige vakantie en voeg de daad eens bij het woord...lekker niksdoen, laat de anderen (waaronder ik :-)) maar werken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Father Roderick volg ik via Plurk: http://www.plurk.com/fatherroderick

    BeantwoordenVerwijderen