12 mei 2009

Lerarenwissel

Leraar24 organiseert uitwisselingen voor een dag om leraren een vernieuwde kijk te geven op hun onderwijs. Door een dag in een andere onderwijssituatie te werken, leer je meer over je eigen vaardigheden en over de diversiteit aan kwaliteiten die nodig zijn binnen het onderwijs. Je draait een dag de lessen van een collega op een andere school, die je daarbij zal instrueren en coachen. Daarna ontvang je die collega op je eigen school en begeleidt hem/haar die dag.

Leraar24 is daarom op zoek naar enthousiaste leraren uit het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo die graag eens een dag in de schoenen van een andere leraar willen staan.
Ben jij de leraar die zij zoeken? Laat het hen weten en mail je gegevens, je onderwijservaring en de gegevens van je school naar info@leraar24.nl.

Dat was natuurlijk weer wat creatief knip- en plakwerk van mezelf.
Ik hoop dat veel leerkrachten op deze uitnodiging ingaan én dat hun ervaringen gedeeld zullen worden op internet. Waar ik dan vooral op hoop is dat ook de leerlingen aan het woord komen die zo maar iemand anders voor de klas krijgen! Nog beter als de journalist na een maand nog een keer teruggaat naar de leerkrachten die meegedaan hebben om hen te vragen in hoeverre die uitwisseling hun werk nu wel of niet heeft veranderd...

1 opmerking: