20 mei 2009

Mobiel stemmen binnen bereik onderwijs

ik meende dat de onderhandelingen nog geheim waren maar aan de reactie te zien van Mike Coumans op een blogbericht van Pierre Gorissen mag er al over gesproken worden:

SMS2vote waarmee ik onlangs experimenteerde tijdens de laatste TeachMeet en op het Ugame Ulearn symposium komt binnenkort via Surfdiensten beschikbaar voor het onderwijs.

"Surfdiensten zal binnenkort de diensten van Sendsteps aanbieden. Speciaal voor het onderwijs is er een abonnementen systeem opgesteld. Vanaf 2000 euro kunt u SMS2vote onbeperkt op jaarbasis gebruiken. Als u informatie wilt hebben zodra het bij Surfdiensten aangeboden wordt kunt u een mail sturen naar sales.nl@sendsteps.com. Zet dan als onderwerp 'Gebruik voor onderwijs', wij zullen u dan informeren als het zover is."

De volgende stap is dus om docenten zo ver te krijgen dat ze dit gaan opnemen in hun powerpoint presentaties. Het lastige daarbij is dat je wanneer je mensen laat stemmen over stellingen je veel beter moet gaan nadenken over een juiste formulering zoals Pierre ook al heel terecht vaststelt.
Eén tip misschien: Neem in ieder geval geen teksten van de VVD website en ga daar vragen over verzinnen want dan vraag je om problemen!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke pointe! Je bent en blijft een geweldige humorist: dat over die examenvraag is de wereld wel rondgegaan, Willem ... :-) Ik las er voor het eerst over in Taalpost, de nieuwsbrief van Onze Taal.

    Veel groetjes
    janien

    BeantwoordenVerwijderen