20 mei 2009

+x- pluskeermin

PlusKeerMin is een nieuwe manier om het hoofdrekenen op een speelse wijze te verbeteren. Los de sommen zo snel mogelijk op door naar het juiste antwoord toe te rennen en deze vervolgens te pakken. Maar pas op! Je wordt ondertussen vanuit het midden beschoten, zorg er dus voor dat je niet geraakt wordt!

Basisschool leerlingen kunnen met het spel op een leuke manier hun hoofdrekenen verbeteren. De scores worden in highscore-tabellen verwerkt zodat een klas onderling de strijd met elkaar kan aangaan. De docenten kunnen deze scores weer gebruiken om te zien welke leerlingen er goed of minder goed zijn met welke type sommen.

PlusKeerMin, zal binnenkort verkrijgbaar zijn via www.pluskeermin.nl

En ook dit komt uit de koker van Karim Amrani maar heel slim gaat hij dit spel op de markt brengen vanuit z'n eigen bedrijfje dat hij inmiddels gestart is onder de naam: Jibly
Vorige week kreeg ik al een werkende demo van dit spel te zien op een iPhone en dat zag er heel goed uit!
Waarom opeens zoveel aandacht voor Karim? Hij was een van de creatievelingen die ik vorige week mocht ontmoeten en ze verdienen het wat mij betreft om meer aandacht te krijgen voor hun vaak prachtige ideeën!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten