18 juni 2009

Meepraten over wikiwijs

Al eerder deed ik een oproep om mee te denken over wikiwijs op www.wikiwijs.nl.
Nu bestaat ook de gelegenheid om mee te praten!
Volgende week woensdag wordt er een docentenbijeenkomst georganiseerd in Utrecht (15-19 uur) waar mensen die zich betrokken voelen kunnen meepraten over de vraag: wat verwacht je wel/niet van wikiwijs?
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar wikiwijs@kennisnet.nl
Er is plaats voor ongeveer twintig mensen. Reiskosten worden vergoed.

Denk je nu: dat wordt toch niks?
Des te meer reden om je mening te geven. Een trein kan tenslotte niet rijden zonder dwarsliggers!

Disclaimer: Ik krijg hier niet voor betaald en mij is ook niet gevraagd dit bericht te plaatsen, maar ik zou het eeuwig zonde van het geld vinden als wikiwijs op een mislukking uitdraait.

1 opmerking:

  1. Ik weet het niet, maar volgens mij is het moment van het jaar wel erg slecht gekozen. Docenten aan het eind van het schooljaar/cursusjaar zijn meestal niet erg geneigd tot extra activiteiten. Meestal ben je blij dat je 't net weer gehaald hebt voor je definitief instort, ik bedoel voordat de vakantie begint. Zouden de wikiwijzers erg teleurgesteld zijn als de animo onder docenten niet al te groot is?

    BeantwoordenVerwijderen