17 augustus 2009

Ja, ook ik ben weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen in het noorden, dus ik ook. Verfrissend op een nieuwe locatie in een nieuwe ruimte. Dus eerst dozen uitpakken en alles een plekje geven. Sommige van mijn collega's zijn de hele zomer doorgegaan en dankzij hen werkt alles zoals gewend: computers, (draadloos) netwerk en IP telefonie!
Ik was ervan overtuigd dat ik mijn wachtwoord NIET was vergeten en toch lukte het me niet om in te loggen. De servicedesk had er speciaal een scriptje voor geschreven om iedereen snel van een nieuw wachtwoord te voorzien. Ook daarmee lukte het me niet de computer te starten.
Wat bleek? Ik was mijn gebruikersnaam vergeten!

Nauwelijks geblogd deze vakantie maar zeker niet offline geweest. Zelfs op vakantie was er wifi op de camping!
Zo kon ik zien dat veel ontwikkelingen gewoon doorgaan en de mensen die me op twitter volgen hebben daarvan de nodige url's voorbij zien komen. Stuk voor stuk zijn ze een blogpost waard, maar dat ritme moet ik nog even oppakken...
Vanaf morgen hoop ik die draad weer op te pakken!

3 opmerkingen:

 1. Een goed begin is het halve werk,
  ik wens je een leuk en leerzaam schooljaar.
  En het is een mooie binnenkomer, met Stanislav.
  Het deed heel vertrouwd aan, die Russische vijand ('liever een rus in m'n data'),
  die zelfs afgeschermde info kon achterhalen.
  Ze hebben dat overigens 'hersteld'.
  Afschermen is dus minder effectief dan gewoon niet invullen.
  Maar dat hadden we eigenlijk al wel gedacht, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Willem, als je je werkgebruikersnaam vergeten bent, dan heb je waarschijnlijk een heel goede en ontspannende vakantie gehad. Eigenlijk dus alleen maar een positief teken.

  En dat filmpje.... was je erg geschrokken? En was ik de eerste die het je toestuurde?

  BeantwoordenVerwijderen