09 september 2009

Edublogdiner op 9 november?

In bovenstaande titel hoort natuurlijk geen vraagteken te staan, maar een uitroepteken!
Toch heb ik het evenement gisteren bewust nog niet opgenomen in mijn najaarsagenda. Bij mijn weten heeft zich namelijk nog niemand gemeld die de organisatie dit jaar op zich wil nemen, al heb ik bij geruchte wel wat vernomen. Nu kunnen we wel als vanzelfsprekend ervan uitgaan dat we aan de vooravond van Dé Onderwijsdagen bij elkaar komen maar er is nog geen wiki waar men zich kan aanmelden, geen locatie, geen afspraken over kosten en/of sponsoring (al was dat tot nu toe ook niet nodig).
Gaan we het succes van vorig jaar evenaren en mogen we ook dit jaar weer meer dan 30 mensen verwachten?

Wie werpt zich op en wil een en ander organiseren?
Houden we vast aan dezelfde ijzersterke formule of proberen we wat anders uit? Zo zou ik wel willen pleiten voor een lopend buffet zodat je als vanzelf met meerdere mensen in gesprek kan komen. Twee jaar geleden pleitte ik om die reden nog voor een ronde tafel, maar bleken we er al drie nodig te hebben.
Vorig jaar was de Flip heel hot. Iedereen die iets digitaals had liep er mee te zwaaien, mijzelf incluis. We zouden ook eens kunnen proberen om alles behalve onszelf voor die avond thuis te laten, ik noem maar wat!
Kortom, natuurlijk staat ook bij mij maandagavond 9 november al lang in de agenda, maar ik hoop wel dat er anderen zijn die wat voorwerk willen doen. Ik woon gewoon te ver weg om een luke locatie te zoeken en (prijs)afspraken te maken.

WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE? WIE?

3 opmerkingen:

 1. Hoi Willem,
  Ik wil dit jaar best wel weer de wiki en de inschrijvingen bijhouden! Als iemand anders de locatie en het eten wil regelen (alhoewel ik misschien nog wel een cateraar weet als iemand een locatie weet te regelen). Wie o wie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig aanbod Jeroen!
  Daar kunnen we toch mee starten? Dan krijgen we in ieder geval een indicatie van de belangstelling. Die locatie komt later wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willem,
  Net even een PB wiki aangemaakt voor het diner : http://edubloggersdiner.pbworks.com/FrontPage
  Kunnen we in ieder geval vast beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen