10 september 2009

Inschrijving #edublogdiner is geopend!

Edublogdiner 2008 De rekeningGisteren nog met een vraagteken, maar even later had Jeroen van Beijnen de wiki alweer ingericht. Je kunt je dus nu aanmelden voor het edublogdiner op 9 november in Utrecht!
We weten nog niet waar precies, maar daar komen vast nog wel leuke suggesties voor binnen.
En ook al heet het dan edublogdiner, je hoeft echt geen edublogger te zijn om mee te doen. De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen.
Dus ga naar de wiki en meld je aan als je in de gelegenheid bent en leuke mensen wilt ontmoeten! Het begint rond 19:30 uur dus je hoeft er zelfs geen vrij voor te vragen. Kosten zijn wel voor eigen rekening (tenzij er een wonder gebeurt...)
Inmiddels zijn de eerst 8 aanmeldingen alweer binnen. Kom jij ook?

Nu nog zien dat we tot een eenduidige notatie komen:
edubloggersdinner, edublogdiner, edublogdinner, edublog diner... ik ben het allemaal al tegengekomen:-)

Op de foto de rekening van vorig jaar. Dat moeten we deze keer wel wat beter regelen want er bleef aan het eind wel een restbedrag over.
Maar goed dat we toen uiteindelijk tóch twee sponsoren hadden!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Willem,
    We hebben nog wel iemand nodig die de locatie en het eten wil gaan regelen natuurlijk.

    Een leerpunt van vorig jaar was ook om voor minder mensen te reserveren dan zich aan hebben gemeld. Voor het buffet moest een paar dagen van te voren een definitief aantal deelnemers doorgeven worden waarvoor wij ook moesten betalen. Ondertussen waren er ook een aantal mensen afgevallen wat natuurlijk invloed heeft op het uiteindelijke bedrag.

    BeantwoordenVerwijderen