05 oktober 2009

3 X entree voor de prijs van twee

Tijdens het mededelingenrondje van de Kennisnet ambassadeurs bijeenkomst van vandaag kregen we een interessant nieuwtje te horen:
Scholen mogen deze week een brief verwachten waarin staat dat wanneer twee mensen van één instelling zich aanmelden voor Dé Onderwijsdagen zij een derde collega mogen meenemen die dan gratis entree krijgt!

Vanaf begin heb ik gesteld dat ik de prijsstelling te hoog vond. Met deze aktie verandert dat wel. Ik blijf het echter vreemd vinden dat deelname voor één dag zoveel duurder is dan deelname voor twee dagen. Ik kan me niet voorstellen dat de gadget die je straks meekrijgt ervoor zorgt dat de inhoud van de conferentietas zo duur is dat het de initiële kosten zo hoog maakt, maar ik laat me natuurlijk graag verrassen!

Overigens geldt bij aanmelden vóór 15 oktober ook nog een korting.
De 3 X entree voor de prijs van twee korting staat nog niet op de site vermeld. Ik heb uitdrukkelijk gevraagd of ik erover mocht bloggen en kreeg als antwoord dat deze aktie sinds vandaag bekend is.
Doe je voordeel zou ik dus zeggen!

Tenslotte ben ik nog benieuwd waar en bij wie zo'n brief dan bij een ROC binnenkomt....

1 opmerking:

  1. Hallo Willem,
    De brief over deze actie wordt verstuurd naar CVB-leden van de instellingen.
    Medewerkers van MBO-instellingen die niet zo lang kunnen wachten, kunnen zich ook nu al inschrijven op www.deonderwijsdagen.nl. Vermeld bij de inschrijving dan wel de code KN09, MBO en de namen van de collega’s die met u meegaan onderaan het inschrijfformulier. Belangrijk: mensen moeten zich wel individueel aanmelden.
    Groet, Marien van Breukelen (Kennisnet)

    BeantwoordenVerwijderen