05 oktober 2009

CompetentVillage

Een wat flauwe titel misschien maar ik zag net via de NS-planner dat met de trein naar Ede (mijn geboortedorp) mij ruim 2,5 uur gaat kosten! Zonder files doe ik er met de auto een uur minder over.
Rondklikkend op de site van CompetentCity zie ik wel dat de 1e ronde om 10:30 uur begint, maar ik kan niet ontdekken vanaf hoe laat we welkom zijn en hoe laat de spetterende opening is?
Uiteindelijk zie ik het wel staan, op de startpagina, maar dan ook alleen daar. Misschien slim om dat ook nog een keer op de Programma pagina te zetten?

Er is een gastenboek waar je een reactie kunt achterlaten. Wordt daar ook op gereageerd door de organisatoren of blijft het éénweg verkeer?
In dat gastenboek zag ik iemand het programma roemen terwijl een ander juist vroeg: waar staat het programma?
Toch kan ik me die vraag wel voorstellen:
Klikken op het logo op de site geeft een dode link, evenals vanaf de pagina Programma CompetentCity bekend. Op de pagina Programma staat helemaal onderaan dat het programma bekend is, maar je moet echt goed verder lezen én de muis gebruiken om te zien dat die tekst ook een link is. Usability noemen we dat met een deftig woord...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten