15 oktober 2009

Geen ereader maar een buttreader

Je kunt bijna geen weblog meer volgen of er staat wel iets over e-readers.
Ik ben niet zo'n lezer dus hoef wat dat betreft niet voorop te lopen van mezelf. Wacht het allemaal rustig af tot het wat meer gemeengoed is geworden.

Wat me dan wel weer aanspreekt is wat ik dinsdag in de Volkskrant las over de dwarsligger®, een boekje in zo'n handig formaat dat je het zo in je kontzak kunt stoppen! Met zijn kleine formaat –12 bij 8 centimeter– en lichte gewicht –gemiddeld nog geen 145 gram– is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Morgen naar de boekhandel om er een te kopen. Zo'n investering durf ik nog wel aan zonder me een buil te vallen...

1 opmerking:

  1. Geen lezer Willem? Dat verbaasd mij!
    Waar haal jij dan alle mooie nieuwe toepassingen op dit weblog vandaan. De moet je toch ook lezen op weblogs? Ik denk dat jij per dag vele male meer leest dan iemand 10 tot 20 jaar terug deed. Idem voor schijven.

    Lezen en schrijven is veel meer dan het lezen van papieren boeken!

    BeantwoordenVerwijderen