14 oktober 2009

Gratis toegang tot de i&i conferentie!

Dat is wel een zeer misleidende titel en toch is het niet helemaal onwaar!
Op woensdagavond 4 november wordt er namelijk weer een TeachMeet georganiseerd en wel op locatie van de i&i conferentie die op 4 en 5 november plaatsvindt in de Werelt in Lunteren.
Kenmerk van een TeachMeet is dat deze gratis toegankelijk is dus stelt de organisatie het conferentieoord die avond open voor iedereen!
Dit is dus je kans om een beetje de sfeer te proeven van deze conferentie én om (weer) een echte TeachMeet bij te wonen.

Natuurlijk heb ik me gelijk aangemeld om ook een presentatie te verzorgen want dat is gewoon heel leuk om te doen. Natuurlijk kun je ook gewoon komen gluren.
Meld je in beide gevallen aan op de wiki zodat de organisatie weet op hoeveel gasten van buiten ze kunnen rekenen. De conferentiegangers die er al zijn zullen een heel goede reden moeten hebben om niet op z'n minst te komen kijken, maar meedoen is nog veel leuker natuurlijk.

Het thema van de conferentie is "in de wolken" en dat is gelijk dan ook het thema voor de TeachMeet:
Wat gebeurt er in het onderwijs aan leuke dingen met web (2.0)-toepassingen?

Meer informatie vind je op de site van Fons van de Berg die ook voor deze TeachMeet weer het voortouw heeft genomen.
Meer informatie over de i&i conferentie vind je hier en aanmelden voor de TeachMeet kan op de wiki.

2 opmerkingen:

  1. Tsjaaaaa Willem ... (beetje late reactie) ... een digitale (veelbelovende) rookie op bezoek bij een digitale dinosaurus ... daar moet iets heel mooie uit komen ... tot in Lunteren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook dit nog maar ff doorgeven indien mensen zouden besluiten deze onvergetelijke happpening (oud woord uit de sixties) bij te wonen: De i&i-Teachmeet begint om 19:45. U bent welkom vanaf 19:30.

    BeantwoordenVerwijderen