27 oktober 2009

Morgen TeachMeetNL-PO

Morgen is het zo ver: Voor de derde keer binnen één jaar wordt er weer een TeachMeet georganiseerd, nu vooral gericht op het Primair Onderwijs!
Als ik kijk naar het aanbod wordt het weer een zeer interessante bijeenkomst en als ik de namenlijst doorneem zie ik dat ik morgen weer een aantal "oude" bekenden ga tegenkomen, leuk!

Wat kunnen we verwachten? 70 mensen in een pakhuis! 12 daarvan geven een micro-presentatie van 7 minuten, 3 mensen hopen genoeg te hebben aan 2 minuten voor een nano presentatie en nog 7 anderen verzorgen een speeddate. Zo blijven er 48 plekken over voor mensen die lekker komen gluren hetgeen niet betekent dat ze geen actieve rol hebben want de ervaring tot nu toe leert dat de zaal actief betrokken wordt bij datgene wat er op het podium gebeurt!
Heb je je niet opgegeven maar zou je alsnog willen komen, kijk dan vooral op de wiki om te zien of er nog plek is. Heb je je wel opgegeven maar blijk je toch niet te kunnen komen, zet dat dan ook liefst vanavond nog op de wiki zodat een ander je plaats kan overnemen. Vol=vol namelijk!

Scholenlijst Mailinglist
Zelf zal ik in 7 minuten iets vertellen over de Scholenlijst Mailinglist: Het kennis-net(werk) voor ICT op school!. Natuurlijk heb ik Twitter2Powerpoint in m'n presentatie opgenomen dus de zaal kan direct reageren! Mijn verhaal zal bestaan uit een kort stukje geschiedschrijving en ik doe de reden waarom deze community zo succesvol is uit de doeken aan de hand van bijdragen van deelnemers.

#Hashtag
De hashtag voor de TeachMeet is #tmpo. Kun je er niet bij zijn, dan kun je het een en ander dus volgen via Twitter. Je kunt de twitterstream ook mooi volgen via twubs.com/tmpo. Overigens wordt de gehele bijeenkomst als de techniek ons niet in de steek laat ook gestreamd via Ustream: TeachMeetNL-PO live

Doneren?
Tenslotte zag ik via Twitter dat de bestellingen voor morgen gedaan zijn, waar bescheiden aan werd toegevoegd "dat we wel wat krap in de sponsorgelden zitten deze keer. Welk bedrijf wil nog wat doneren? RT graag!"
Ik kan je verzekeren dat een kleine bijdrage je als bedrijf veel kan opleveren.

Volgende TeachMeets
Kun je er niet bij zijn maar heeft dit je wel nieuwsgierig gemaakt? Volgende week woensdag is er alweer een TeachMeet die vooral gericht zal zijn op het VO. Gastheer dan is namelijk de i&i conferentie in Lunteren. Kijk voor meer informatie op deze wiki.
De week daarop zijn alweer Dé Onderwijsdagen en ook daar zal iets met de TeachMeet formule gebeuren...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten