24 november 2009

Snel een quiz maken met foto's

In mijn enthousiasme was ik gisterenavond natuurlijk weer veel te snel met mijn bericht over PhotoPeach en zag daarmee een belangrijke feature over het hoofd. Ik had wel een quizvraag toegevoegd maar me niet gerealiseerd dat je daar ook echt op kunt klikken en het (juiste) antwoord kiezen!
Margreet van de Berg heeft in een bericht op haar weblog deze mogelijkheid goed beschreven. Daarmee wordt deze tool nog bruikbaarder voor het onderwijs! Lees dus even bij Margreet hoe je PhotoPeach nog beter kunt gebruiken!
Natuurlijk kon ik het niet laten om snel even wat in elkaar te flansen en neem van mij aan, de titel van dit verhaal klopt: Je hebt zo wat gemaakt!

1 opmerking:

  1. Hallo Willem,
    't Is bijna niet meer bij te houden. Nu nog een mooie toepassing bedenken... en dat je dan je commentaar te zien krijgt... wonderlijk...
    Bedankt alweer...:-)
    Willem

    BeantwoordenVerwijderen