16 december 2009

Het moeilijkste van stoppen: weer beginnen!

Ruim twee weken geleden verscheen hier het laatste bericht en sindsdien was het helemaal stil.
Dat had verschillende redenen, deels gelegen in de privésfeer. En verder was ik de laatste weken gewoon ontzettend druk met allerlei zaken waardoor er geen tijd overbleef om te bloggen, terwijl de zaken die zich lenen om erover te schrijven zich blijven opstapelen! Het is dan ook ondoenlijk om gewoon bij twee weken geleden te beginnen en door te gaan waar ik gebleven was. Gelukkig hebben veel anderen wel geschreven over wat ik in m'n hoofd had of over zaken die ook ik belangrijk vond. Zo heb ik er heel lang over nagedacht of ik iets moest schrijven over de onderwijsagenda om maar wat te noemen. Maar er is veel meer gebeurd.
Natuurlijk heb ik nog steeds de Skoolmate die ik mag testen en die me nog steeds goed bevalt. Twee weken geleden ontving ik ook de eno mini die ik tijdens de i&i conferentie heb gewonnen. Daar ga ik zeker nog een bericht over maken. Op m'n werk ben ik heel druk met onderwijslogistiek en alle problemen die daarbij horen. Vorige week mocht ik ook weer een presentatie verzorgen die me nogal wat voorbereidingstijd kostte, maar ook weer nieuwe inzichten opleverde. Afgelopen maandag was ik bij de lancering van Wikiwijs waar het nodige over te zeggen is en gisteren was er dan nog een netwerkbijeenkomst van Nnoal.

Kortom: materiaal genoeg waarbij ik hierboven lang alles niet genoemd heb wat de afgelopen weken mijn aandacht gehad heeft! Vanaf morgen probeer ik de draad weer op te pakken...

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je er weer bent! Gelukkig is je blog gewoon van jezelf en bepaal je dus ook zelf hoeveel of hoe weinig je schrijft. Af en toe even een pauze inlassen van het bloggen kan ook heel rustgevend werken, maar zo te lezen was er bij jou geen sprake van rust. Toch hoef je heus niet van alles verslag te doen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he Willem, begon net meer lezers te krijgen omdat jij stil was....:-)

    BeantwoordenVerwijderen