17 januari 2010

CvI Community is LIVE!

Deze week zijn de wervingsfolders verstuurd voor Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT De leefwereld van de leerling en is de inschrijving geopend.
Als extra verrassing bij die aankondiging zat een link naar de nieuwe CvI Community.
Een compleet nieuwe online Community, speciaal voor het BVE-veld en gericht op mensen met interesse in onderwijsvernieuwing en ICT! Waar mensen elkaar online ontmoeten, wensen uitwisselen, elkaar (verder) leren kennen en kunnen vinden waar anderen mee bezig zijn. En ook voor, tijdens en na de conferenties zal hier natuurlijk ook veel gebeuren.

Aanmelden
Iedereen die al bekend is in de database van het Consortium kan zich bij de Comunity aanmelden met het bekende e-mail adres, maar ook "nieuwe" belangstellenden kunnen zich makkelijk aanmelden. Bij het vullen van je profiel wordt gevraagd om jezelf een aantal trefwoorden mee te geven. Op basis van die trefwoorden kun je elkaar straks makkelijk vinden en informatie uitwisselen.
De Community wordt gebouwd door Paragin|Remindo en de komende tijd wordt er nog veel meer functionaliteit toegevoegd.

Vul je profiel
Naast wat standaard gegevens en die trefwoorden kun je in je profiel ook aangeven waar je naar op zoek bent en wat je zelf te bieden hebt. Zo gaan we via de Community straks ervoor zorgen dat vraag en antwoord voor, tijdens en na de conferentie nog beter bij elkaar gebracht worden! Een grappig onderdeel is Mijn leefwereld als leerling, waarbij je ook een jeugdfoto van jezelf kunt plaatsen. Hoe zag jouw wereld eruit toen je zelf als leerling in de schoolbanken zat?

Communityregels
De CVI Community is een initiatief van het Consortium voor Innovatie en is bedoeld als platform voor en door haar leden en bezoekers. Met z'n allen proberen we er een mooi, interessant, leerzaam, inspiratievol en vooral leuke online community van te maken. Om alles in goede banen te leiden hebben zijn daarom een paar regels voor het gebruik van deze community opgesteld.

Reacties
Heb je vragen, opmerkingen, kritieken of ideeën voor de CVI Community? Laat het dan direct weten via deze pagina. Zoals gezegd is de Community al wel live, maar nog lang niet af. De bedoeling is dat er straks nog veel meer interactie kan plaatsvinden. Heb je daar een briljant idee over, laat je dan vooral even horen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten