16 februari 2010

The User Experience

UGame ULearn, het buitengewoon succesvolle en toonaangevende symposium georganiseerd door de TUDelft Library en DOK, The Library Concept Center staat dit jaar in het teken van de User Experience. Naast het gebruik van gaming in bibliotheken en onderwijs is het uitgangspunt bij het symposium Innovatie & Inspiratie met de nadruk op nieuwe services en producten.

User Experience, ook wel UX genoemd heeft alles te maken met de ervaring die uw gebruikers hebben met uw bedrijf, website, product en dienstverlening. Als de ervaring van de gebruiker goed is dan zijn zij tevreden en komen graag terug. Is de ervaring slecht dan zoeken ze hun heil elders. User Experience begint al voordat de klant bij de voordeur komt. Internet en de website spelen een steeds belangrijker rol, maar ook mond op mond reclame en communicatie via communities als Facebook, Hyves of Twitter. Hoe de klant of gebruiker de meest optimale User Experience ervaart en welke producten daar een rol in kunnen spelen staat centraal op het UGame – ULearn symposium 2010.

Op 1 april opent de Aula van de TU Delft zijn deuren om ongeveer 700 deelnemers uit het bibliotheek- en onderwijsveld te verwelkomen. Een aantal internationale sprekers zoals Michael Stephens, David Lee King en Gary Vaynerchuk brengen de bezoekers in sneltreinvaart up-to-date onder deskundige begeleiding van de van editie 2009 en van radio en televisie bekende Pod/Vodcastende priester Father Roderick. Extra tijd, belang en ruimte geven we dit jaar aan de Beursvloer. Niet alleen maar een aantal stands waar producten getoond worden, maar mogelijkheden tor workshops, pitches en presentaties. De beursvloer is voor eerst echt daadwerkelijk een actief platform en onderdeel van het symposium, waar het altijd belangrijke netwerken volop kan plaatsvinden.

Doelgoep
Het symposium is een must voor iedereen die graag nadenkt over mogelijkheden om nog beter in te spelen op de wensen van de klant en die graag wil zorgen voor een optimale beleving van het aangeboden product of service.

Kijk bij UGame ULearn voor meer informatie en aanmelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten