24 maart 2010

SamSam 2010 Samenwerken in het onderwijs


Vorig jaar organiseerde Microsoft voor de eerste keer SamSam - een interactieve dag, waarop het draaide om de onderlinge samenwerking in het onderwijs en het managen en uitwisselen van informatie middels Microsoft SharePoint. Gezien het succes van het eerste SamSam evenement, wordt het dit jaar voor de tweede maal georganiseerd, met een nog breder palet aan onderwerpen en ruimte voor praktijkvoorbeelden.

Wil je kennismaken met de mogelijkheden van zowel de vertrouwde als de allernieuwste Microsoft-producten zoals Office 2010, SharePoint 2010, Exchange 2010, Live@edu, Unified Communications, Surface, Cloud computing & online services? En wil je méér weten, of ervaringen uitwisselen met andere Microsoft-gebruikers uit het onderwijs?

Kom dan op woensdag 28 april naar het NBC Nieuwegein. Dan is het tijd voor SamSam 2010, het Microsoft evenement voor het onderwijs. SamSam is dé gelegenheid om:
  • Met collega’s ervaringen uit te wisselen over Microsoft toepassingen
  • Met experts de voordelen en mogelijkheden van de nieuwste technologie te bespreken
  • Met Microsoft partners, onderwijsinstellingen en hun oplossingen kennis te maken 
Voor meer informatie en inschrijving via de website van SamSam 2010, klik hier.

Misschien denken jullie: Willem, Willem, zo ongegeneerd zoveel reclame voor Microsoft?
Ja sorry mensen, maar er is nu eenmaal een heel goede reden om naar Nieuwegein te komen want ik ga daar als het goed is de definitieve versie van Mouse Mischief demonstreren die de week daarvoor uitkomt!
Deze keer werk ik ook met draadloze muizen, dus er kan natuurlijk van alles fout gaan...
Kom je naar mijn sessie, dan heb je daar zelf de hand in want ik ga natuurlijk weer zo'n 20 muizen aansluiten op één systeem om te zien hoe ver we gaan kunnen in het samenwerken op één computer.

1 opmerking:

  1. Het kostte even wat moeite om erachter te komen wat de kosten zijn van dit mooie evenement. 110 euro, niet heel duur natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen