16 maart 2010

Verkiezing Ict’er van het Jaar

Actie voor schoolleiders in het basisonderwijs: zet úw ict’er in het zonnetje!

Kennisnet is op zoek naar díe ict’er die zich inzet voor innovatieve veranderingen binnen de school en hier ook collega’s bij enthousiasmeert. Bent u trots op het gebruik van ict binnen uw school? En heeft u dit te danken aan de recente inspanningen van uw betrokken ict’er? Dan kunt u hem/haar via dit formulier nomineren voor Ict’er van het Jaar, waarmee hij/zij een Flip camera in de wacht kan slepen!

Uw medewerker komt in aanmerking voor Ict’er van het Jaar als hij bijvoorbeeld altijd met vernieuwende lesideeën met ict als uitgangspunt komt. Of als zij een nieuwe manier heeft bedacht voor het gebruik van het digibord. Of misschien zetten dankzij zijn/haar enthousiasme nu de meeste collega’s ict-middelen in bij hun onderwijs. Alleen schoolleiders kunnen een ict’er nomineren.
U kunt tot 30 april 2010 aangeven waarom uw medewerker het verdient om Ict’er van het Jaar te worden. Kennisnet kiest uit alle aanmeldingen drie winnaars die volgens ons de grootste bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van het onderwijs. Deze drie ict-experts winnen een Flip camera!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten