23 juni 2010

Docent?: ICT-e-competent! Nnoal Themabijeenkomst

Het was weer een interessante bijeenkomst vandaag in Den Bosch met heel korte bijdragen van Karin Winters en Pauline Maas en een wat langere van Carlien Geelkerken over e-Competent? Vraag het de docent!
Daarna een verhaal van vakdidacticus geschiedenis bij Fontys Tom van der Geugten over het leren maken van digitaal leermateriaal op de lerarenopleiding in Tilburg.
Vervolgens vertelde Josée Bours en haar collega's over de aanpak van een professionaliseringsproject aan het Koning Willem 1 College en tenslotte hield John van Dongen een bevlogen "spreekbeurt" over Digital Creator. Deze heb ik opgenomen en ik hoop dat de kwaliteit voldoende is om hem online te zetten. Heerlijk om zo iemand zonder microfoon de zaal te zien (en horen) overdonderen!

Marijke Kral vatte alle bijdragen heel mooi samen waarbij ze het volgende plaatje liet zien:Daar wil ik nog wel een keer op terugkomen!
Hopelijk komen de presentaties binnenkort online op het vernieuwde Nnoal weblog.
De afsluiting in het restaurant van het Koning Willem 1 was weer een feestje en daar hadden we ruim de tijd om echt te netwerken! En die jongen die alle bestek liet vallen: geeft niks, zo zijn we allemaal begonnen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten