23 augustus 2010

Het Zevende Edublog Diner

Persbericht:
Op 9 en 10 november 2010 vinden Dé Onderwijsdagen plaats. Bijna traditiegetrouw vindt aan de vooravond, maandagavond 8 november 2010, hèt Nederlands-Vlaamse Edublog diner plaats. Bloggers en niet-bloggers gaan in Utrecht een hapje eten (kosten voor eigen rekening). De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen.

Wil je ook aan de vooravond van Dé Onderwijsdagen 2010 (dus op maandag 8 november aanstaande) in Utrecht rond 18.30 uur een hapje gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan.
Je hoeft zelf geen weblog bij te houden om deel te nemen.

Liesbeth en Karin hebben verschillende locaties bekeken en ook goed geluisterd naar de wens om iets "buffetachtigs" te regelen. (waarvoor dank!)

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november 2010, door je op deze speciale wiki-pagina in te schrijven. (even een account aanmaken). Natuurlijk kan een DM in Twitter naar @edubloggerdiner ook, dan schrijven wij je wel in :-)

Locatie
Karin en Liesbeth hebben een Italiaans buffet (inclusief Dessert) bij Mammoni (Delano) op de Mariaplaats 42 in Utrecht gereserveerd.

Kosten
Het eten kost € 30,00 per persoon en gezien wat administratieve gaten de voorgaande keren zouden we het op prijs stellen als voor het eten vooraf per bank betaald wordt. Je krijgt als je je aangemeld hebt een mail met de gegevens om vast vooruit te betalen.
De drankjes betalen we daar op de avond zelf.

We zien jullie graag op 8 november vanaf 18.30 uur (we eten rond 19.30 uur)
Liesbeth Mantel (@moqub)
Karin Winters (@karinwinters)
einde persbericht

Zo, en nu ik nog even: Ik ben er nu een paar keer geweest en het is écht heel leuk. Denk niet dat er alleen door nerds over weblogs gepraat wordt. Er wordt vooral veel gelachen en natuurlijk veel uitgewisseld. Het is gewoon gezellig, ook voor niet-bloggers.
We gaan dit jaar ook niet meer zeuren over wel of niet sponsoring van het eten. Het onderwijs met alles daaromheen vinden we gewoon zó leuk dat we daar graag wat voor over hebben! (PS, de bonnetjes van vorig jaar zijn er nog wel...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten