20 augustus 2010

Nóg een reden om naar de Online Educa te gaan!

Elk jaar wordt in Berlijn de Online Educa gehouden, een internationale conferentie rond het thema Leren en ICT. Deze keer wordt de conferentie gehouden van 1–3 december in het Hotel InterContinental in Berlijn.

Het thema voor dit jaar is “Learning for All”. Er zijn zes inspirerende keynotes door deskundigen uit de USA, Groot-Brittannië en Zweden. Daarnaast is er een groot aantal presentaties en workshops rond de 4 thema’s “Learning Content”, “Learning about Learning”, “Learning Ecosystems” en “Learning Environments”.


Ben je werkzaam in het MBO veld dan heb je dit jaar nog een extra reden om naar de Online Educa te gaan.
Het Consortium voor Innovatie, Kennisnet en saMBO~ICT hebben hun krachten gebundeld en bieden iedereen uit de sector de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt middels een diner op de woensdagavond en een ontbijt op de vrijdagmorgen dat de drie organisaties iedereen aanbiedt die daar graag bij wil zijn.
Je kunt je via dit formulier aanmelden. De reis naar- en het verblijf in Berlijn moet je zelf regelen.

Natuurlijk hoop ik dat ook ik in de gelegenheid gesteld wordt om de Online Educa te bezoeken zodat ik daar via deze plek en het weblog van het CvI verslag van kan doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten